اینورتر iMaster U1 چند خروجی ترانزیستور و رله دارد؟

۱۸ بازديد ۰ نظر
اینورتر iMaster U1 چند ورودی و خروجی آنالوگ دارد؟ آیا ورودی 0~10V یا 4~20mA است؟
اینورتر iMaster U1 دارای ورودی ولتاژ آنالوگ 0 تا 10 ولت (ترمینال های 11، 12 و 13) و ورودی آنالوگ جریان (ترمینال C1) و خروجی آنالوگ (FMA) است که برای نمایش مولفه هایی مانند ولتاژ، جریان DC_BUS استفاده می شود. فرکانس، ولتاژ و غیره استفاده می شود.

اینورتر iMaster U1 چند خروجی ترانزیستور و رله دارد؟
Dario ImasterU1 دارای خروجی رله و خروجی ترانزیستور است. ترمینال های رله خروجی 30A، 30B و 30C و ترمینال های خروجی ترانزیستور Y1 و Y1E هستند.

آیا اینورتر iMaster U1 دارای جامپرهای Sink و Source برای ورودی های دیجیتال NPN و PNP است؟
آره؛ اینورتر iMaster سری U1 دارای جامپر یا دیپ سوئیچ PNP و NPN است. وقتی روی NPN است (حالت پیش فرض) یعنی اتصال ترمینال CM با ورودی های دیجیتال اینورتر، اما وقتی روی PNP است یعنی با اتصال ترمینال PLC به ترمینال های ورودی، اینورتر فرمان یا خارجی می گیرد. می توان از منبع تغذیه استفاده کرد.

از طریق ورودی های دیجیتال اینورتر iMaster U1 می توان به چند سرعت پله دسترسی داشت؟
در اینورتر iMasterU1، ورودی های X1، X2 و X3 را می توان به عنوان ورودی های چند سرعته انتخاب کرد که از طریق آنها می توان به سرعت 16 پله دسترسی داشت.

اینورتر IMaster U1 از نظر ابعاد و ظاهر و نرم افزار شبیه کدام اینورتر است؟
اینورتر یا درایو iMaster U1 از نظر ابعاد و ظاهر مشابه اینورتر فوجی MINI FRENIC سری می باشد. ابعاد کوچکی دارد و می توان از تعداد زیادی اینورتر iMaster U1 برای مونتاژ در فضای کوچک استفاده کرد. از نظر نرم افزاری شباهت زیادی به اینورتر سری فوجی MINI FRENIC دارد و تمامی پارامترهای لازم برای کنترل یک فرآیند صنعتی را داراست.

اینورتر iMaster U1 چه محافظت هایی دارد؟
درایو iMasterU1 دارای حفاظت اضافه جریان، اتصال کوتاه، اتصال به زمین، اضافه ولتاژ، کمبود ولتاژ، گرمای بیش از حد، اضافه بار، فاز ورودی ناقص و سه فاز خروجی ناقص است.

اینورتر iMaster U1 در چه محدوده دمایی می تواند کار کند؟
اینورتر iMaster U1 قابلیت کار در دمای محیط در بازه دمایی 10- تا 50+ درجه را دارد. یعنی در دمای کمتر از 10- و بیشتر از 50+ درجه عملکرد اینورتر iMaster U1 مختل شده و کارایی اینورتر تغییر می کند.

عملکرد برد کنترل، تغذیه و سوئیچینگ، خازن های DC_BUS و اینورتر IGBT در دماهای زیر 10- درجه و بالای 50+ درجه خراب می شود و برای مکان هایی با دمای پایین باید بخاری (المان الکتریکی) داخل تابلو برق نصب کنید. همراه با ترموستات) و همچنین برای مکان هایی با دمای بالای 50 درجه باید از کولر یا سیستم خنک کننده استفاده شود (دقت کنید که سیستم خنک کننده رطوبت ساز نباشد).

اینورتر iMaster U1 چقدر رطوبت را می تواند تحمل کند؟
ضریب رطوبت نسبی برای عملکرد اینورتر iMaster U1 از 5٪ تا 95٪ متغیر است. اگر رطوبت محیط 100% باشد به آن رطوبت کامل یا نقطه شبنم می گویند. بنابراین، اینورتر iMaster U1 را می توان در رطوبت نزدیک به نقطه صفر یا هوای خشک به رطوبت نزدیک به نقطه شبنم کار کرد.

خرید اینورتر آیمستر در سایت آرکا اینورتر 
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.