دندان شیری باقی مانده چیست؟

۲۰ بازديد ۰ نظر

دندان شیری چیست؟

 

دندان شیری که در زبان انگلیسی به آن دندان شیری می گویند، اولین دندانی است که از لثه کودک 6 ماهگی تا یک سالگی رشد می کند. به همین دلیل به آن دندان شیری نیز می گویند. رشد این دندان ها مدت زمان مشخصی دارد و پس از افتادن، دندان های اصلی جایگزین می شوند. تعداد دندان های شیری 20 عدد است که 10 عدد آن دندان های شیری بالا و 10 عدد دیگر در فک پایین رشد می کنند. در واقع بعد از سه سالگی دندان های شیری کودکان به طور کامل از لثه خارج می شود و رشد آنها کامل می شود

.

چه زمانی دندان های شیری می افتند؟

هنگامی که دندان های شیری توسط دندان های زیر فشار داده می شوند، آماده افتادن هستند. در واقع آماده سازی دندان دائمی برای بیرون آمدن از لثه به معنای رشد به سمت دهان است که باعث فشار روی ریشه دندان های شیری بالای سر می شود.از طرفی ریشه دندان‌های شیری ضعیف‌تر از دندان‌های دائمی است که با این میزان فشار ضعیف می‌شود و شاهد شل شدن آن هستید. بنابراین می توان گفت تا زمانی که دندان های دائمی برای بیرون آمدن از لثه آماده نشوند، دندان های شیری در جای خود ثابت و ثابت هستند. با این حال بهترین زمان برای افتادن دندان های شیری در سنین 6 تا 7 سالگی است، اما اگر دندان های شیری کودک شما زودتر یا دیرتر افتاد، می توانید برای بررسی علت آن با دندانپزشک آنلاین دانشکده پزشکی مشورت کنید.

 

 

آیا دندان شیری عصب دارد؟

اکثر مردم فکر می کنند که دندان های شیری ریشه ندارند، در حالی که این دندان ها قبل از اینکه لق شوند، ریشه های بلند و کاملی دارند. در واقع دندان شیری به کمک این ریشه ها در استخوان فک باقی می ماند.هنگامی که دندان های دائمی رشد می کنند، ریشه دندان های شیری در اثر فشار دندان های شیری ضعیف و لق می شوند. این موقعیت کمک می کند تا دندان شیری راحت تر بیفتد. به همین دلیل است که هنگام بیرون آمدن دندان های شیری بدون ریشه می بینید.

 

دندان شیری باقی مانده چیست؟

اگر دندان شیری در بزرگسالی باقی بماند به این معنی است که نمی افتد. برخی از افراد در بزرگسالی هنوز یک یا چند دندان شیری خود را دارند که در محل خود باقی می مانند. این حالت در 25 درصد افراد مشاهده می شود و دلیل اصلی آن عدم رشد دائمی دندان برای جایگزینی است.

 

 

اگر فردی دندان بالغ و دائمی آماده رشد نداشته باشد، امکان رویش دندان های دائمی افزایش می یابد. یکی دیگر از دلایل ایجاد دندان های شیری دائمی در بزرگسالی رشد نامناسب دندان های شیری است. در این شرایط دندان دائمی از لثه خارج می شود اما در لثه به مسیر درست هدایت نمی شود.

 

دندانپزشکی کودکان در اصفهان در سایت دکتر علی بهزادی

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.