مشکلات ناشی از ترس کودکان از دندانپزشکی

۲۶ بازديد ۱ نظر
غلبه بر ترس کودکان از دندانپزشکی
عدم همکاری کودک با دندانپزشک کیفیت درمان و خدمات را کاهش می دهد. در برخی از مراکز درمانی، دستیاران و والدین از محدودیت های فیزیکی استفاده می کنند و به زور کودک را در حالت بی حرکت برای درمان نگه می دارند و بر روان کودک تاثیر منفی می گذارند. در پاسخ به این سوال که چگونه ترس از دندانپزشکی را از بین ببریم، باید گفت که در برخی مواقع راه حل جایگزین در صورت عدم همکاری، دندانپزشکی تحت بیهوشی است که برای بسیاری از والدین قابل قبول نیست. توصیه می شود در زمان های خاصی کودک به همراه والدین برای معاینات دوره ای به دندانپزشک مراجعه کنند تا با آشنایی با تجهیزات دندانپزشکی و پزشک ترس او در طول درمان کنترل شود.
مناسب ترین راه حل برای کنترل ترس کودکان از دندانپزشکی مراجعه منظم به دندانپزشک اطفال برای بررسی دندان ها پس از رویش اولین دندان شیری است. دندانپزشک اطفال با ارائه اطلاعات لازم برای حفظ سلامت دهان و دندان و آموزش نکات مراقبتی لازم والدین را برای حفظ سلامت دندان راهنمایی می کند.
مشکلات ناشی از ترس کودکان از دندانپزشکی

عدم همکاری مناسب کودک با دندانپزشک تاثیر زیادی بر کیفیت کار و خدمات پزشکی دارد. در صورت رفتار خشونت آمیز همراه با تهدید و پرخاشگری، علاوه بر افزایش ترس کودک، نتایج ناخوشایندی نیز در اخلاق و روان کودک به همراه دارد.

دندانپزشک ممکن است از مواردی مانند در آغوش گرفتن او توسط دستیارانش یا بیهوش کردن کودک برای تعمیر دندان های کودک استفاده کند!

عوارض بیهوشی کودکان در دندانپزشکی

اگر کودک شما جوان است، بیماری های زمینه ای دارد، اگر کودک از داروی خاصی استفاده می کند و دندانپزشک از آن بی خبر است، بیهوش کردن او عوارض و مشکلاتی را به دنبال دارد که برای کودکان خردسال توصیه نمی شود.

راه های جایگزین به جای بیهوشی کامل کودکان

اگر کودک شما به هیچ وجه از همکاری با دندانپزشک خودداری می کند، می توانید ابتدا به جای بیهوشی از مسکن های خوراکی و در صورت عدم نتیجه از مسکن های عمیق استفاده کنید.

آرام بخش های خوراکی: این حالت زمانی اتفاق می افتد که کودک به دلیل صداهای اطراف، درد در ناحیه دندان هایش و ... استرس و اضطراب داشته باشد، دندانپزشک در این حالت با در نظر گرفتن سن، وزن و شرایط خاص کودک آرامبخش تزریق می کند. استرس او را کاهش دهید

یکی از موثرترین داروهایی که به عنوان مسکن خوراکی به کودکان تزریق می شود، میدازولام است که اگر دوز آن کنترل شود و به صورت خوراکی به کودکان داده شود، عوارض دائمی نخواهد داشت.

نکته مهم: این دارو حتما باید در مطب دندانپزشکی و زیر نظر او مصرف شود.

لازم به ذکر است که کودک یک تا دو ساعت قبل از درمان نباید چیزی سنگین همراه با نوشابه بخورد، در صورت پر بودن معده اثر دارو کمتر می شود. همچنین پس از مصرف داروی مربوطه، مصرف هر نوع نوشیدنی به مقدار بسیار زیاد باید ممنوع شود.

آرام‌بخشی عمیق: در این روش پس از تزریق آرام‌بخش عمیق، کودک کاملاً به خواب می‌رود، اما علائم حیاتی او مانند تنفس و بلع ادامه می‌یابد. این روش نیز توسط دندانپزشک مربوطه انجام می شود و به دندانپزشک این امکان را می دهد که کودک را در مدت زمان طولانی تری درمان کند.

نکته مهم: با توجه به سن کودک و نظر پزشک، به مدت شش تا هشت ساعت نباید غذا و نوشیدنی مصرف شود. اگر کودک داروی خاصی مصرف می کند، باید به پزشک اطلاع داده شود.

کلینیک دندانپزشکی کودکان شبانه روزی اصفهان در سایت دکتر علی بهزادی 

نرم‌افزارهای جراحی پلاستیک ابزارهای بسیار مهمی برای جراحان پلاستیک و ارائه دهندگان خدمات بهداشتی هستند. این نرم‌افزارها به جراحان امکان می‌دهند تا قبل از انجام عمل جراحی، مدل‌سازی سه‌بعدی بر روی تصاویر پیش از عمل را انجام دهند. این مدل‌سازی‌ها به جراحان کمک می‌کند تا برنامه‌ریزی دقیق‌تری برای عمل جراحی خود داشته باشند و از جوانب فنی و زیبایی بهتری برخوردار باشند.

https://sariasan.com/featured/software-used-in-medical-sciences/

همچنین، برخی از بهترین نرم‌افزارهای جراحی پلاستیک امکاناتی مانند شبیه‌سازی پیشرفته جراحی، ارائه تصاویر و ویدئوهای آموزشی، و ابزارهای ارتباطی میان پزشک و بیمار را فراهم می‌کنند. این ابزارها نه تنها بهبود کیفیت عمل جراحی را افزایش می‌دهند، بلکه ارتباط و ارتباطات بین پزشک و بیمار را نیز بهبود می‌بخشند، که این امر می‌تواند برای بیماران احساس راحتی و اطمینان بیشتری در طول فرآیند درمانی داشته باشد.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.